Schoorstenen

Dak Expert  Schoorsteenspecialist

Als schoorsteen specialist zijn wij direct door u inzetbaar en snel ter plaatse. Wij lossen verschillende problemen op zoals schoorsteenreparatie, onderhoud en restauratie. Als uw schoorsteen niet goed trekt, of vogels nestelen in uw schoorsteen dan verhelpen wij dat. Vertoont uw schoorsteen scheuren, lekt uw schoorsteen of is schoorsteen poreus en laat het cement los? Wij zorgen voor het noodzakelijk onderhoud.

Welke diensten wij voor u als schoorsteenspecialist onder andere kunnen verzorgen zijn:

  • Beschermkappen plaatsen of vervangen;
  • Vernieuwen voegwerk van uw schoorsteen;
  • Metselen nieuwe schoorsteen;
  • Vogelnesten verwijderen.

Bel de schoorsteenspecialist!

Verzeker u zelf van vakkundige schoorsteenreparatie. Ondeugdelijke schoorsteenreparatie of renovatie kan ernstige gevolgen hebben. Koolmonoxide is reukloos en wordt daarom wel de stille moordenaar genoemd. Regelmatig onderhoud en het inschakelen van een echte vakman is dus echt essentieel.

 

Vraag een gratis schoorsteeninspectie aan!

Is het u onduidelijk wat de staat van uw rookkanaal of schoorsteen is? Neem dan vrijblijvend contact op voor een schoorsteeninspectie. Noodzakelijke werkzaamheden worden overzichtelijk in kaart gebracht en u weet precies waar u aan toe bent.


Offerte schoorsteen onderhoudswerkzaamheden

Heeft u onderhoud nodig aan uw schoorsteen? Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. Vul het formulier in op deze pagina of bel naar : 06-38683835

 

× Hoe kunnen wij u helpen?