Platte dak Reparatie en Renovatie

Plat dak laten vervangen of repareren?

Dak Expert Noord-Holland is de expert op gebied van platte daken. Voor zowel reparatie als renovatie.
Met al ruim 30 jaar ervaring zijn wij de specialist die u zoekt. Heeft u een reparatie? Of wilt u uw dak laten vernieuwen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

 

Verschillende soorten dakbedekking

Wij gebruiken verschillende materialen als dakbedekking. Hierna staan ze vermeld:

Bitumen dakbedekking: Bitumen is op aardolie-gebaseerde dakbedekking en wordt met een brander op u dak aangebracht. De onderkant wordt gebrand en kan daardoor aan uw dak hechten. Gemiddeld gaat een Bitumen dak 25 jaar mee.

PVC dakbedekking: PVC dakbedekking heeft als voordeel dat het in verschillende kleuren te leveren is. Een wit dak bijvoorbeeld stoot warmte af waardoor uw huis ook in de zomer koeler blijft. Een PVC dak wordt niet gebrand en kan ook niet op over een oude bitumen dak worden aangebracht. Eenmaal aangebracht is een PVC dak uiterst weerbestendig en gaat circa 25 jaar mee.

EPDM dakbedekking: Een plat dak van EPDM is van rubber en gaat daardoor erg lang mee. De levensduur van een plat dak van EPDM is gemiddeld +/- 40 jaar.

 

 

platte daken reparatie

Meer informatie?

Wilt u een nieuw dak laten plaatsen, een bestaand dak renoveren, een dakkapel plaatsen? Maak nu gebruik van ons online aanvraagformulier en vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

× Hoe kunnen wij u helpen?