Pannendak Reparatie

Pannendak Reparatie en Vernieuwing

Uw pannendak is de belangrijkste bescherming van uw huis. Uw dak beschermt tegen hitte en kou, regen en sneeuw. Als het goed is. Want ook uw pannendak kan beschadigd raken door weersomstandigheden, slijtage of achterstallig onderhoud. Dak Expert Noord-Holland helpt u graag bij al uw dakzaken.

Dakpannen

We hoeven u niet te vertellen dat er veel verschillende soorten dakpannen bestaan.
Bent u op zoek naar een bepaald soort pan? Dakpannen in dezelfde vorm en maat zijn vaak moeilijk te vinden. Wij kennen alle soorten pannen, kennen de herkomst en we helpen u graag precies die pan te vinden die u zoekt.

Lekkage

Heeft u een lekkage aan uw pannendak? Oude dakpannen kunnen na ongeveer dertig jaar poreus worden en breken met lekkage als gevolg. Ook kunnen dakpannen verschoven zijn of de nokvorst beschadigen. Dak Expert Noord-Holland is de specialist om uw lekkage te verhelpen en belangrijker nog: de oorzaak op te sporen en het probleem op te lossen.

Reiniging of reparatie

Is uw dak toe aan vervanging, een reparatie of een opfrisbeurt? Er is veel mogelijk om uw dak (weer) helemaal naar uw wens te maken. Reiniging van uw pannen levert vaak al een flinke verbetering op. Het kan ook zijn dat uw panlatten vervangen moeten worden. In dat geval kunt u uw oude pannen behouden en kunnen we eventueel versleten pannen vervangen.
Kortom, er zijn volop mogelijkheden om weer jaren te kunnen genieten van een betrouwbaar dak. Dak Expert Noord-Holland denkt graag vrijblijvend met u mee.

Neem contact met ons op.

× Hoe kunnen wij u helpen?