Home

Dak Expert: 24/7 Dakreparatie en onderhoud

Dak Expert Nederland is een allround dakdekkersbedrijf gevestigd en werkend in midden-Nederland. Ons team van gediplomeerde en gecertificeerde dakdekkers verzorgt het onderhoud, renovatie en spoedreparatie van pannendaken en platte daken.

Daklekkages en Lekdetectie

In het geval van daklekkage kunt u ons inschakelen voor lekdetectie en spoed reparatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar en door onze centrale ligging snel ter plaatse. Belt u ons op Bel ons: 085 – 130 4293

 

gallery-10

Dakvernieuwing en Dakisolatie

Mogelijk is uw dak aan vernieuwing toe. Wij inspecteren uw dak vrijblijvend en geven u graag advies. Ook in het geval van dakisolatie kunnen wij u goed van dienst zijn. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie.

Dakonderhoud en Dakgootreparatie

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Zo is het verstandig om uw dak regelmatig te inspecteren en klein en groot dakonderhoud uit te laten voeren. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Zo verzorgen wij:

  • dakgootreiniging en -reparatie;
  • schoorsteenrenovatie;
  • onderhoud en vervanging nokvorsten;
  • dakreiniging en dakcoating.
Client Testimonials

What our customers say about us

More Testimonials
It Was a Great Experience!

“I had a wonderful experience with this roofing contractor! They came on time and installed a new roof faster than we had been told it would take. The promotional offer was just fine and our budget was enough for a quality roof.”

Aileen Summers

× Hoe kunnen wij u helpen?