Dakgoot Reparatie

Dakgoot reparatie of vernieuwing

Lekkende dakgoten zorgen voor grote lekkages en vochtplekken. Het is verstandig uw dakgoten snel te laten repareren en gevolgschade aan uw huis te voorkomen. Mogelijke oorzaken van dakgootlekkages zijn verstopping met bladeren en ander vuil, gescheurde naden of aansluitingen of het feit dat de dakgoten in zijn geheel aan vervanging toe zijn. Wij adviseren u graag over de beste oplossing.

Dakgoten schoonmaken

Ell jaar moeten de dakgoten in de herfst worden schoongemaakt. Dat zorgt voor vrije doorloop van het water en voorkomt verstoppingen van de regenpijp of afvoer. Het eerste wat we doen, is het schoonmaken van de dakgoten bij voorkomende lekkages. Heeft u zelf geen mogeljkheid om de dakgoten te reinigen? Ook dat verzorgen wij graag voor u.

Dakgoot Vervangen of repareren?

Als slechts een klein gedeelte van de dakgoot lekt, is een plaatselijke reparatie voldoende. Als bij schouwing blijkt dat de algehele staat van de dakgoot te slecht is voor reparatie, dan adviseren wij u de dakgoot te vervangen. De kans is dan immers groot dat de dakgoot snel opnieuw gaat lekken maar dan op een andere plek. Meestal lukt het de dakgoot plaatselijke te repareren.

Wij beschikken over verschillende materialen om de dakgoot te repareren. Dat zijn bijvoorbeeld kit, pasta, tape en bitumen. Soms kan het ook beter zijn te solderen.

Dakgoten vernieuwen

Mocht uw dakgoot aan vervanging toe zijn dan zullen de dakgoten, regenpijpen en kilgoten ook aan vernieuwing toe zijn. Omdat lood verouderd en daardoor scheurt hebben dakgoten, regenpijpen en kilgoten dezelfde levensduur. Als een dakgoot te verouderd is, zullen wij u adviseren de dakgoten te vernieuwen.

Offerte Dakgoot reparatie

De tarieven voor het schoonmaken, repareren of vervangen van dakgoten gelden per strekkende meter en beginnen vanaf 12 euro per meter. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak om de situatie ter plekken te aanschouwen. Wij kunnen u dan goed adviseren en u weet precies waar u aan toe bent.

× Hoe kunnen wij u helpen?